Mount Coach steunt Urban Wolf

Klimmen is een passie, een levensstijl, een verslaving. Een gezonde verslaving, welteverstaan! Want de adrenaline die na én tijdens dagenlang zwoegen in een route door je lichaam pompt? De euforie van het succesvol afronden van een beklimming? Het gevoel van gelukzaligheid wanneer je bovenop de berg het prachtige uitzicht aanschouwt, wetende dat je daar zelf voor gewerkt hebt? Daar kan toch geen enkele “high” of “rush” tegenop!

Urban Wolf

vzw Urban Wolf

Met die gedachte ging ook de Vlaamse vzw Urban Wolf aan de slag. Deze vereniging helpt jongvolwassenen die, na een periode van drugmisbruik en verslaving, een positieve en gezonde draai aan hun leven willen geven. Urban Wolf neemt de jongeren mee naar Vlaamse klimzalen om hen daar met het klimmen in contact te brengen. Een aangename sfeer, een sportieve levensstijl, een gedeelde passie en, wie weet ook voor hen, een nieuwe, gezonde verslaving. Alle informatie over Urban Wolf vind je op http://www.urbanwolf.be. Omdat klimmen geld kost – ook voor vzw’s – kunnen zij alle financiële steun gebruiken.

Mount Coach steunt

Om de Peru-expeditie mogelijk te maken, brengen wij een nieuwe editie van Malt Coach uit. Een deel van de opbrengst schenken wij aan Urban Wolf. Toegegeven, “alcohol verkopen ten voordele van ex-verslaafden”, de ironie gaat ook aan ons niet voorbij. Maar het bier dat u koopt, kan hen niet meer verleiden én helpt hen alweer een klimgreep verder, toch?

Over Malt Coach

Malt Coach - editie MC6

Naar het goede voorbeeld van onze voorgangers van Mount Coach 5, brengen ook wij een editie van Malt Coach uit. Een nieuwe expeditie, dat betekent een nieuwe smaak! Deze blonde parel van 9% is een lichtbittere verwennerij die met drie hopmethodes de titel Tripel meer dan waard is. Doordat het bier zonder suiker gebrouwen wordt, is dit bier zelfs geschikt voor diabetici. Het biertje wordt verkocht per vier flessen van 33cl. Voor deze set betaalt u €12, waarvan €2 naar Urban Wolf gaat. Dorst gekregen? Geef dan gerust het gewenste aantal, uw adresgegevens en telefoonnummer door via contact. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling binnen de kortste keren bij u geraakt.

malt-coach-banner-600

One thought on “Mount Coach steunt Urban Wolf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s