Wie zijn wij?

“Wij”, of “Mount Coach 6”, dat zijn de blauwe truitjes die je hierboven ziet staan, hier trots aan de zijde van Mount Coachoprichter Sanne Bosteels (links) en zijn vrouwke An Laenen (tweede van links) aan de Tre Cime de Lavaredo in de Italiaanse Dolomieten.

Maar wie zit er dan allemaal in zo’n blauw truitje?

 

Van links naar rechts:

maarten

 

Maarten Vanneste: onze Gentse canyoneer die met zijn motto “Rust en kalmte zal u redden” ook effectief de rust en kalmte in de groep weet te bewaren. Gaat hemels structureel te werk in al zijn klims en weet daardoor voor elke trip de juiste sportieve voorbereiding te voorzien.

william

 

William Frimout: onze vrolijke Kalmthoutse Benjamin, spring-in’t-veld en 8a-klimmer. Tovert met zijn eeuwig enthousiasme bij iedereen een glimlach op het gezicht. Het meeste in zijn nopjes wanneer zijn vingers zich rond de meest minieme rotsgreepjes kunnen klemmen.

 

matty
Matty Roumans: “Matty Machine”, “Bomatti”, … De bijnamen voor onze Maasmechelse (k)Limburger zijn ontelbaar maar vatten één ding samen: zijn onstopbare gedrevenheid. Een masjien dat zich in elk terrein aan routes boven zijn niveau durft wagen, om dat “hoger niveau” na slechts enkele pogingen tot “zijn niveau” te kunnen kronen.

 

 

andreas

Andreas Speelmans: onze Antwerpse Viking en klimhippie. Als hij niet in  de bergen rondhuppelt – en daar onbedoeld de show steelt met de ijspegels in zijn baard – is hij het liefst van al met zijn grote woonbus onderweg naar het  volgende klimproject. Beresterke kerel zonder vrees en met een hart van goud.

 

jozua

 

Jozua Schiltz: onze alpiene encyclopedie uit Borsbeek. Wijs hem in eender welk gebergte een top aan, en hij kan je zeggen wie er voor het eerst langs welke kant op is gekropen. We bewonderen zijn moeder, die hem zonder twijfel met skilatten en al op de wereld heeft gezet.

 

 

roel

Roel Goris: de Antwerps/Berendrechtse reporter van dienst. Voldoende thuis op elk terrein om de anderen als een ware paparazzi te kunnen volgen. Krijgt een glimlach tot aan zijn oren als hij vanop een bergflank een prachtig uitzicht aanschouwt, en nog meer in zijn nopjes als hij het thuisfront daar door middel van woord en beeld van kan laten meegenieten.

 

 

Peru (Home)  –  Wie zijn wij?  –  Mount Coach  –  Blog  –  Contact